•  

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο Χρώμα FM 102.1 είναι ο λαϊκός ραδιοφωνικός σταθμός της Πάτρας με παλιές επιτυχίες που σημάδεψαν δεκαετίες καθώς και πιο μοντέρνα λαϊκα ακούσματα.

Στον Χρώμα FM 102.1 δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ροή του προγράμματος και κύριος σκοπός μας είναι, να παραμένει ο ακροατής συντονισμένος, ακούγοντας μόνο επιτυχίες χωρίς συνεχείς διακοπές για διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μεταδίδεται δελτίο ειδήσεων αλλά και αθλητικό δελτίο κάθε μισή ώρα (διάρκειας 1min) για να είναι ο ακροατής μας διαρκώς ενημερωμένος και να μην απαιτείται από αυτόν αλλαγή σταθμού με σκοπό την ενημέρωσή του για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το πρόγραμμα του σταθμού απευθύνεται κυρίως στις ηλικίες 35 και άνω ενώ παράλληλα διαπιστώνεται απήχηση και στο ηλικιακό κοινό 18-35.

Οι ποιοτικές έρευνες προσδιορίζουν του ακροατές του Χρώμα FM 102.1 ως ανθρώπους, που αγαπούν την ελληνική μουσική και διασκεδάζουν συστηματικά (φαγητό, μπουζούκια κλπ).

Επίσης παρατηρείται αυξημένη ακροαματικότητα σε μέσα μαζικής μεταφοράς και επαγγελματικούς χώρους, όπως ταξί, λεωφορεία, ταβέρνες κλπ.

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ο Χρώμα FM 102.1 επενδύει διαρκώς στην εξέλιξη του γι’αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής.

Στο www.xromafm.gr ο ακροατής μπορεί να ακούσει τον σταθμό ανα πάσα στιγμή μέσω internet. Παράλληλα ο σταθμός προβάλλεται συνεχώς σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά με σκοπό την περαιτέρω αύξηση της δημοφιλίας του.